Kruidkoek muffin, product informatie,  
      
 
 
Grootmoeders kruidkoek, nu als veganistische muffin...
 
Tarwevrij
Ei-vrij (veggie vegan)
Koemelkvrij en Lactosevrij
Gistvrij
Caseïnevrij
Sojaeiwitvrij, Sojaolievrij

Zonder toegevoegd zout
Zonder geraffineerde
koolhydraten
ofwel suikers
 

 

 

Een Spelt-Kruid-Muffin - wat is dat?
Ons grootmoeders recept voor kruidkoek uit 1856, nu als veganistische muffin..

Voedingswaar verkocht in 2004 o.a. glutenvrije muffins, cake en koek op maat. In 2005 hebben we een veganistische kruidkoek aan ons assortiment toegevoegd en zetten wij onze passie en specialisme voort: het creëren gezonde voeding in de vorm van muffins cakes en kruidkoeken, op het niveau van delicatesse. Onze opvatting over het genieten van gezond leven en gezonde, kwalitatief hoogwaardige voeding, vormt daarbij het uitgangspunt, niet in geringe mate geïnspireerd door het wonen en werken temidden van de pure natuur. Onder de naam "Voedingswaar", wordt een nieuw assortiment aangeboden. De basisgrondstoffen amandelmeel, sucanat (gedehadreerd, ongeraffineerd, riettsuikersap) en speltmeel zijn standaard ecologisch. Voor de vullingen worden de fijnste ingrediënten gekocht die er in de wereld te koop zijn en deze zijn ook ecologisch. Voor de smaak, de kwaliteit en het milieu. De kruidkoek en de kruidmuffin zijn beide vrij van vet, kunstmatige smaak- en kleurstoffen en zijn gemaakt van uitsluitend plantaardige grondstoffen. De koek wordt op een relatief lage temperatuur gebakken. Het produceren geschiedt bewust op kleinschalige, ambachtelijk-professionele wijze met 100% persoonlijk aandacht van de koekbakker zelf. Er wordt geen voorraad aangehouden. De koek wordt pas gebakken na opdracht en direct verzonden, zodat ze vaak nog te vers is bij aflevering. Na enige dagen rust worden de koeken heerlijk zacht en is de smaakmelange van de kruiden, specerijen, bloem en amandelen optimaal tot stand gekomen. Zo ontwikkelt zich de unieke smaak en structuur van deze kwaliteitsproducten. De kruidkoek of -muffin delicatessen zijn ook zeer geschikt om als persoonlijk of zakelijk relatiegeschenk cadeau te geven. Om dit extra te benadrukken biedt Voedingswaar u een aantal extra services. Producten kunnen bij Voedingswaar.nl per e-mail of via de website www.Voedingswaar.nl worden besteld. De producten worden per post verzonden of kunnen worden opgehaald op de locatie.

De terugkeer van spelt. Het beste nieuwe graan heeft een lange geschiedenis.

Soms zijn de originele ideeën nog het beste. Het wiel is in duizenden jaren niet veel veranderd,en het smakelijke en voedzame spelt, is één van de eerste graansoorten verbouwd door de vroege landbouwers sinds 5.000 V.Chr., vindt vernieuwde populariteit bij de Nederlandse consumenten.

Het "nootachtige" aroma van spelt is lang populair geweest in Europa, waar het ook bekend is als: "Farro" (Italië) en "Dinkle" (Duitsland). In de tijden van het Romeinse rijk was het "Farrum", en de oorsprong kan terug worden gevoerd tot het vroege Mesopotamië. Spelt (Triticum spelta) is een oude en verre neef van de moderne tarwe (Triticum aestivum). Spelt is één van oudste van gecultiveerde granen, slechts Emmer en Elkorn zijn hier aan voorafgegaan.

lees verder over speltmeel >

Allergenen informatie

Eivrij, Tarwevrij, Koemelkvrij en Lactosevrij, Gistvrij, Caseïnevrij, Sojaeiwitvrij, Sojaolievrij, Zonder toegevoegd zout, Zonder geraffineerde koolhydraten ofwel suikers,

Voedingswaar ~ kruidkoek als delicatesse ~ veganistische kruidkoek; voor uzelf, als cadeau of relatiegeschenk. voedingswaarden, kruidkoek, koek, delicatesse, cadeau, relatiegeschenk, persoonlijke, zakelijk, bestellen, bestelling, kopen, online, pure, natuur, ecologisch, biologisch, rozijnen, kruiden, specerijen, specialiteit, lekkernij, koekbakker, bakkerij, bakker, voeding, origineel, originele.


klik hier voor een navigatievenster
 
* Biologisch (Eko)
Voedingswaardentabel
 
klik hier voor een navigatievenster
 
 
klik hier voor een navigatievenster
2005 Voedingswaar.nl

Google
WWW www.voedingswaar.nl