Links,  
 

winegums, drop etc; bio, zonder suiker, glutenvrij en lactosevrij..
bio snoep, drop en winegums zonder suiker, zonder gluten, zonder lactose

 

 


 

 


NEXT

 
   
 
 
 
 
 
 

Dr. Gert E. Schuitemaker

Dr. Gert E. Schuitemaker
www.Orthoeurope.com

'.... past in een gezonde leefstijl'.
Minder ontstekingen met kersen

16 December 2006

Je kunt er gif op innemen. De komende jaren zullen we nog meer bestookt worden met reclame waarin wordt benadrukt dat we vooral gezond en prettig moet leven. Hoe ongezonder het product, hoe meer op die gezonde lifestyle wordt gehamerd. Immers, over de gezondheidswaarde van het product zelf valt niets te zeggen.
'Past in .....' gaat met ...

lees meer...

klik hier voor een navigatievenster
     
klik hier voor een navigatievenster
         

 

Candida-syndroom-update (1)
Candida, een zeer veel voorkomende aandoening.

Talloze patiënten voelen zich ellendig en vertonen de symptomen van een chronische candida-infectie. Dit, terwijl zij regulier uitgebreid zijn onderzocht, doorverwezen, terugverwezen, herverwezen en afgewezen. En, vaak via de psychiater, zijn aangewezen op het gebruik van symptoombestrijdende neurofarmaca, terwijl hen is verzekerd dat zij op lichamelijk gebied niets mankeren.

Toch stellen medewerkers van de Stichting Orthomoleculaire Educatie (S.O.E.) en met de Stichting sympathiserende artsen en therapeuten --dagelijks-- middels fase-contrast microscopisch onderzoek van het directe, onbewerkte en ongekleurde bloedpreparaat, een overmaat aan candida in de gist- en/of schimmelvorm vast. Toch hebben de patiënten wier bloed werd onderzocht geen AIDS, noch manifest kanker.

Voorts blijkt middels een specifieke, individueel aangepaste, gist-vijandige therapie, het merendeel van deze, tot dan toe voor hypochonders versleten mensen, enorm te herstellen.

lees meer...

 

Adressen van orthomoleculair werkende artsen en therapeuten in Nederland

Om een orthomoleculaire arts of therapeut in uw omgeving te vinden.

lees meer...

   
2006 Voedingswaar.nl